• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vis alle produkter


Avansert søk

Forfattere

Skriv ut

Oversikt feed

Sorter etter:     Vis antall  

Resultater 201 - 209 av 209

kr 298
Rohr, Richard:

Å FALLE OPPOVER - en spiritualitet for livets to halvdeler

Boken utforsker den kontraintuitive tesen om at åndelig vekst lettest skjer gjennom de feiltrinn vi gjør og de tap vi opplever, og viser en ny måte å tenke åndelighet på. 

kr 349
James Martin SJ:

Å FINNE GUD I ALLE TING - ignatiansk veiliedning for (nesten) ALT mellom himmel og jord

Med sin levende og humoristiske penn leder p. James Martin oss inn på den ignatianske vei – et liv hvor Gud er med i alle øyeblikk og påvirker hverdagens beslutninger, holdninger, planer og reaksjoner. 

kr 149
Piltz, Anders OP:

Å LESE BIBELEN - en liten veiledning

Bibelen er ingen lett og uskyldig lesning. Bildene som fremkommer kan være vanskelige å tyde. En nøkkel til å lese og forstå Bibelen er å stille seg dette spørsmålet: Hvordan leste Jesus fra Nasaret denne teksten? 

kr 200
Schönborn, Christoph kardinal:

Å LEVE MED KIRKEN

I Kirkens speilbilde viser erkebiskopen av Wien, kardinal Walter Schönborn, oss Guds mysterium, skaperverkets under og menneskets situasjon. Boken er basert på en fasteretrett holdt for pave Johannes Paul II og hans medarbeidere i 1996. 

kr 200
Waal, Ester de:

Å LEVE MED MOTSIGELSER - innføring i benediktinsk spiritualitet

Lett tilgjengelige refleksjoner over Bendikt av Nurcias klosterregel. Vil vi lære av Benedikts visdom, kan de vanskeligheter og motsigelser vi står overfor, bli "døråpnere" som fører oss inn på veien til helbredelse, omdannelse og nytt liv. 

kr 170
Emeis, Dieter:

Å LEVE MED SAKRAMENTENE - en liten katekisme

Boken inviterer til en mer levende forståelse av sakramentene og gir oss en dypere forståelse av hva som egentlig foregår når sakramentene feires - både individuelt og i menighetens fellesskap. 

kr 200
Emeis, Dieter:

Å LEVE MED TROEN - en liten katekisme

En pedagogisk fremstilling av innholdet i Den apostoliske trosbekjennelse, Fadervår og De ti bud - til personlig tilegnelse og til diskusjonsstoff for kristne grupper. 

kr 230
Greshake, Gisbert:

Å TRO PÅ DEN TREENIGE GUD - en nøkkel til forståelse

Gud er én i tre personer - må man tro det? Skal man tro det, og kan en overhodet tro det? Men fremfor alt: Hvorfor skal man tro det? Hva kan vi få ut av et så uforståelig gudsbilde som troen på Treenigheten innebærer? 

kr 280
Rahner, Karl:

ÅNDELIGE ØVELSER

BETRAKTNINGER OVER IGNATIUS AV LOYOLAS LÆREBOK. Den kjente tyske teologen Karl Rahner spilte en viktig rolle under Det annet Vatikankonsil. I denne boken går han på sin personlige måte gjennom Ignatius av Loyolas berømte Åndelige Øvelser. Vis antall  
Resultater 201 - 209 av 209

Kampanjeprodukter

BILLINGSMETODEN - for naturlig familieplanlegging

kr 200
BILLINGSMETODEN - for naturlig familieplanlegging

Metode for naturlig familieplanlegging uten bruk av kunstige hjelpemidler.

Sist oppdatert: 02:34 21.04.2019