• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vis alle produkter


Avansert søk

Forfattere

Skriv ut

Spiritualitet feed

Sorter etter:     Vis antall  

Resultater 61 - 79 av 79

kr 230
Wallner, Karl Joseph:

SONING - AKTUELT I DAG? - et kristent nøkkelbegrep

Boken søker å gi dagens troende mennesker svar på viktige spørsmål om lidelse, soning, stedfortredelse og oppofring. 

kr 269
Quenardel, dom Olivier OCSO:

SYV GANGER SYV - hjerteslag for klosterlivet

Abbeden i Cîteaux mediterer over den vanligste formen for vestlig klosterliv, den som i dag er utbredt over hele verden og som følger sankt Benedikts Regel. Boken er intet mindre enn hjerteslag for klosterlivet. 

kr 329
Torbjørn Olsen og karmelittsøstrene i Tromsø:

TIL VÅR FRUES PRIS | Kirkeårets mariafester skrevet i bilder og ord

Prekener for alle årets mariafester illiustrert med ikoner skrevet av karmelittnonnene i Tromsø. 

kr 295
Lohfink, Gerhard:

TRENGER GUD KIRKEN?

TANKER OM GUDS FOLK. Er tro er en rent personlig sak? Kan man være kristen uten å være knyttet til noe kirkesamfunn? Boken gir på et grundig bibelsk grunnlag en overbevisende fremstilling av hva Kirken er i Guds øyne og hva den bør være i kristnes øyne. 

kr 190
Rahner, Karl:

TROENS ERFARINGER

Den store tyske teolog Karl Rahner (1904-1984) har satt dype spor etter seg i Den katolske kirke. Boken inneholder et lite utvalg av Rahners tekster, med fokus på hverdagen, bønnen og vårt forhold til medmennesker. 

kr 198
Sweet, sr. Anne Elizabeth:

UENDELIG KJÆRLIGHET - fastetiden og påskens hellige triduum med Salmene

Refleksjonene i denne andaktsboken for fastetiden og påskens hellige triduum er basert på dagens responsoriumsalme. Forfatteren er cisterciensernonne ved Tautra Mariakloster i Trøndelag. 

kr 200
kr 75
Schütz, Christian:

UNDERET I STALLEN - krybbemeditasjoner

I dyptloddende meditasjoner viser forfatteren hva krybbefigurer og krybbekomposisjoner fra hele verden kan gi oss av impulser som kan berike vår tro. Her blir den kristne tro gjort levende gjennom krybbens figurer, former og farge. 

kr 200
McGreal, Wilfrid:

VED ELIJAS KILDE - den karmelittiske tradisjon

En bred skildring av karmelittordenens spiritualitet gjennom tidene. Forfatteren gir oss et grundig innblikk i en viktig bevegelse innenfor den dypere kristne ånd og mystikk. 

kr 298
Grün, Anselm OSB:

VINEN - en gave fra himmelen og jorden

Benediktinerpater, bestselgende forfatter og kjellermester Anselm Grün ser på vinen spesielt i en kristen tradisjon. Han viser fremfor alt vinens spirituelle dimensjon som kristent symbol, og beskriver dens rolle i Bibelen og kristendommens historie. 

kr 179
n/a:

YOUCAT konfirmant

Denne boken er en guide på veien frem mot mottagelse av konfirmasjonens sakrament. Her finner du et godt treningsprogram og mange tips for et spennende liv med Gud, men først og fremst peker guiden på to veldig viktige bøker: BIBELEN og YOUCAT. 

kr 198
Georg von Lengerke & DörteSchrömges:

YOUCAT Ungdomsbønnebok

Denne boken er en hjelp til en vei inn i bønnen og vennskapet med Gud. Den rommer gamle og nye bønner for gode og vonde dager og netter. 

kr 290
Lambert, Willi SJ:

Å BE I LIVETS PULSSLAG - søken etter Gud med Ignatius av Loyola

I over 400 år har Ignatius på en enestående måte preget kristen bønn og meditasjon. Bokens hensikt er å gjøre hans rike erfaring med bønnen fruktbar og mulig også i dag. 

kr 298
Rohr, Richard:

Å FALLE OPPOVER - en spiritualitet for livets to halvdeler

Boken utforsker den kontraintuitive tesen om at åndelig vekst lettest skjer gjennom de feiltrinn vi gjør og de tap vi opplever, og viser en ny måte å tenke åndelighet på. 

kr 349
James Martin SJ:

Å FINNE GUD I ALLE TING - ignatiansk veiliedning for (nesten) ALT mellom himmel og jord

Med sin levende og humoristiske penn leder p. James Martin oss inn på den ignatianske vei – et liv hvor Gud er med i alle øyeblikk og påvirker hverdagens beslutninger, holdninger, planer og reaksjoner. 

kr 200
Schönborn, Christoph kardinal:

Å LEVE MED KIRKEN

I Kirkens speilbilde viser erkebiskopen av Wien, kardinal Walter Schönborn, oss Guds mysterium, skaperverkets under og menneskets situasjon. Boken er basert på en fasteretrett holdt for pave Johannes Paul II og hans medarbeidere i 1996. 

kr 200
Waal, Ester de:

Å LEVE MED MOTSIGELSER - innføring i benediktinsk spiritualitet

Lett tilgjengelige refleksjoner over Bendikt av Nurcias klosterregel. Vil vi lære av Benedikts visdom, kan de vanskeligheter og motsigelser vi står overfor, bli "døråpnere" som fører oss inn på veien til helbredelse, omdannelse og nytt liv. 

kr 170
Emeis, Dieter:

Å LEVE MED SAKRAMENTENE - en liten katekisme

Boken inviterer til en mer levende forståelse av sakramentene og gir oss en dypere forståelse av hva som egentlig foregår når sakramentene feires - både individuelt og i menighetens fellesskap. 

kr 200
Emeis, Dieter:

Å LEVE MED TROEN - en liten katekisme

En pedagogisk fremstilling av innholdet i Den apostoliske trosbekjennelse, Fadervår og De ti bud - til personlig tilegnelse og til diskusjonsstoff for kristne grupper. 

kr 280
Rahner, Karl:

ÅNDELIGE ØVELSER

BETRAKTNINGER OVER IGNATIUS AV LOYOLAS LÆREBOK. Den kjente tyske teologen Karl Rahner spilte en viktig rolle under Det annet Vatikankonsil. I denne boken går han på sin personlige måte gjennom Ignatius av Loyolas berømte Åndelige Øvelser. Vis antall  
Resultater 61 - 79 av 79
Sist oppdatert: 02:55 21.04.2019