• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vis alle produkter


Avansert søk

Forfattere

Skriv ut

Spiritualitet feed

Sorter etter:     Vis antall  

Resultater 1 - 20 av 79

kr 198
Drouilly, Francois:

BØNN FOR EN NY KIRKE - 15 meditasjoner med maristenes grunnlegger Jean

Disse meditasjonene innbyr til ettertanke rundt det mot og den uselviskhet Maria viste – og som ikke bare maristpatrene, men vi alle er kalt til å etterligne. 

kr 240
Guardini, Romano:

BØNNENS FORSKOLE

Den kjente tyske religionsfilosof og kulturpersonlighet Romano Guardinis klassiker om bønn. Bønnen har mange skoler - fremfor alt Jesu skole; men også den skole Kirken har innrettet i sin liturgi, og de store helgeners skole. 

kr 349
Emma Ulrikke Weiglin Eriksen:

DE GYLDNE DAGENE - kirkeåret og katolske festdager med barn

Vår mor Kirken gir oss en skattkiste av muligheter til å feire det liturgiske året hjemme, akkurat der vi lever våre liv med brødsmuler og kosedyr, stryketøy og bekymringer. 

kr 329
Stinissen, Wilfrid OCD:

DEN NYE VINEN - om Åndens frukter

Er det mulig for et menneske å leve et himmelsk liv allerede her på jorden? Eller sagt med andre ord: Er det realistisk å tro at Guds vilje kan skje i mitt liv her «på jorden slik som i himmelen»? Og hvis svaret er ja, hvordan ser et slikt liv ut? 

kr 298
Ekman, Ulf & Birgitta:

DEN STORE OPPDAGELSEN - vår vei til Den katolske kirke

ULF & BIRGITTA EKMAN er det svenske ekteparet som i 2014 skapte overskrifter verden over da de konverterte til Den katolske kirke. Vi følger deres spennende vei gjennom tvil, kriser og vanskeligheter. 

kr 280
Piltz, Anders OP:

DET GRÅTENDE DYRET - menneskets mangetydighet i europeisk tradisjon

Om menneskets mangetydighet i europeisk tradisjon. Forteller historien om hvordan mennesket har sett på seg selv de siste tre tusen år: sin plass på jorden, sin oppgave der. 

kr 120
Augustin, Den hellige:

DET HVILENDE HJERTE

Utvalgte tekster fra kirkefaderen Augustins verker. 

kr 198
Laurence Freeman OSB:

DET INDRE LYSET | Meditasjon som bønn

Benediktinermunken og forfatteren Laurence Freeman er en av vår tids aller fremste lærere innen kristen meditasjon. 

kr 198
Sweet, sr. Anne Elizabeth:

EN GLEDE INGEN KAN TA FRA DEG - påsketiden med Salmene

Refleksjonene i denne andaktsboken for påsketiden er basert på dagens responsoriumsalme. Forfatteren er cisterciensernonne ved Tautra Mariakloster i Trøndelag. 

kr 298
Thérèse av Lisieux:

EN SJELS HISTORIE

Den i livet ukjente Thérèse av Jesusbarnet er i dag en av de katolske kirkelærere. Hennes "lille vei" til hellighet i dagliglivet er en vei til hellighet for oss alle. 

kr 298
n/a:

EN SKY AV IKKEVITEN

Et av mesterverkene innen den kristne mystiske litteratur. Teksten er skrevet av en ukjent munk i England mot slutten av 1300-tallet. Veiledningen i kontemplativ bønn har inspirert en mengde av historiens største kristne mystikere. 

kr 210
Waal, Ester de:

ENKELHETENS VEI

Ester de Waal åpner cisterciensernes tradisjon for oss. Alle som ønsker å utforske cisterciensernes spiritualitet, vil finne at denne boken er en inspirerende og praktisk veileder. 

kr 150
Llewelyn, Robert (red.):

ET SPYD AV KJÆRLIGHET OG LENGSEL

Boken består av et utvalg av tekster fra The Cloud of Unknowing, som ble til i England i det 14. århundre. Den tro og spiritualitet vi møter her, har stor likhet med østkirkens spiritualitet, slik vi kjenner den gjennom Filokalia. 

kr 220
Short, William J. OFM:

FATTIGDOM OG GLEDE - den fransiskanske tradisjon

Fransiskaneren William Short, teologiprofessor i Berkeley, California, viser i denne boken hvordan den fransiskanske tradisjonen kan appellere til dagens mennesker like meget som den betydde noe spesielt for mennesker i tidligere tider. 

kr 268
Grün, Anselm OSB:

FEMTI ENGLER FOR DIN SJEL

Fortsettelse av Anselm Grüns inspirerende bok "Femti engler for et år". Hver av bokens femti engler representerer en sjelekvalitet, som til sammen utgjør hele spekteret av menneskets potensial. 

kr 160
Fader Johannes (red.):

FILOKALIA

DE GAMLE FEDRENES LÆRE OM HJERTETS UAVLATELIGE BØNN. Ved siden av Bibelen er FILOKALIA den mest leste bok i religiøs russisk litteratur. Den har fått stor betydning for manges åndelige utvikling også her i Vesten. Oversatt og presentert av Fader Johannes. 

kr 240
Ruth, Elizabeth ODC:

FLAMMENDE LAMPER - daglige lesninger med St. Johannes av Korset

Et utvalg av Den hellige Johannes av Korsets utfordrende og inspirerende åndelige tekster. 

kr 298
Frans av Assisi:

FRANS AV ASSISI SKRIFTER

Denne skriftsamlingen fra ordensgrunnleggeren, mystikeren og tiggermunken fra Assisi er rammet inn av en innføring i fransiskansk spiritualitet av fransiskanerpater Hallvard Thomas Hole. 

kr 300
Matthew, Iain:

GUDS INNVIRKNING - hva finner vi hos Johannes av Korset?

Johannes av Korsets poesi og prosa viser oss en vidunderlig Guds skjønnhet og kraft. Karmelittpater Iain Matthews bok er obligatorisk lesning for enhver som ønsker å forstå Johannes av Korsets relevans for vår tid. 

kr 240
Grün, Anselm OSB:

HIMMELEN BEGYNNER I DEG

I denne boken presenteres tekster som har utgjort de kristne munkers åndelige grunnlag gjennom århundreder. Samtidig blir tekstene tolket og presentert i forhold til det moderne menneskets problemer og muligheter. Vis antall  
Resultater 1 - 20 av 79
Sist oppdatert: 02:35 21.04.2019