• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vis alle produkter


Avansert søk

Forfattere

Skriv ut

Oversikt feed

Sorter etter:     Vis antall  

Resultater 41 - 60 av 209

kr 329
Baglio, Matt:

EN EKSORSIST BLIR TIL

Pater Gary Thomas tjenestegjorde som vanlig menighetsprest da hans biskop ba ham reise til Roma for opplæring i eksorsisme. Som lærling hos en veteraneksorsist ble øynene hans åpnet for en side ved katolsk tro han tidligere ikke hadde forholdt seg til. 

kr 149
Doman, Regina:

EN ENGEL I VANNET

Et lite barn vokser i mors mage, utforsker vannet og snakker med sin verneengel. 

kr 198
Sweet, sr. Anne Elizabeth:

EN GLEDE INGEN KAN TA FRA DEG - påsketiden med Salmene

Refleksjonene i denne andaktsboken for påsketiden er basert på dagens responsoriumsalme. Forfatteren er cisterciensernonne ved Tautra Mariakloster i Trøndelag. 

kr 298
Thérèse av Lisieux:

EN SJELS HISTORIE

Den i livet ukjente Thérèse av Jesusbarnet er i dag en av de katolske kirkelærere. Hennes "lille vei" til hellighet i dagliglivet er en vei til hellighet for oss alle. 

kr 298
n/a:

EN SKY AV IKKEVITEN

Et av mesterverkene innen den kristne mystiske litteratur. Teksten er skrevet av en ukjent munk i England mot slutten av 1300-tallet. Veiledningen i kontemplativ bønn har inspirert en mengde av historiens største kristne mystikere. 

kr 240
Kasper, Walter kardinal:

ENHETENS SAKRAMENT

I denne boken tar kardinal Kasper opp den indre sammenheng mellom eukaristi og Kirke og vil gi en dypere forståelse av denne - både til hjelp for oss i vårt personlige liv og for livet i Kirken. 

kr 210
Waal, Ester de:

ENKELHETENS VEI

Ester de Waal åpner cisterciensernes tradisjon for oss. Alle som ønsker å utforske cisterciensernes spiritualitet, vil finne at denne boken er en inspirerende og praktisk veileder. 

kr 150
Llewelyn, Robert (red.):

ET SPYD AV KJÆRLIGHET OG LENGSEL

Boken består av et utvalg av tekster fra The Cloud of Unknowing, som ble til i England i det 14. århundre. Den tro og spiritualitet vi møter her, har stor likhet med østkirkens spiritualitet, slik vi kjenner den gjennom Filokalia. 

kr 140
Johannes Paul II:

EVANGELIUM VITAE - om menneskelivets verdi og ukrenkelighet

Livets evangelium - en encyklika. Med henvisninger til Bibelen og annen religiøs litteratur peker pave Johannes Paul II på verdien menneskelivet har i kristendommen. 

kr 220
Short, William J. OFM:

FATTIGDOM OG GLEDE - den fransiskanske tradisjon

Fransiskaneren William Short, teologiprofessor i Berkeley, California, viser i denne boken hvordan den fransiskanske tradisjonen kan appellere til dagens mennesker like meget som den betydde noe spesielt for mennesker i tidligere tider. 

kr 198
Benedikt XVI:

FEDRE OG LÆRERE - fra Leo den store til Peter Lombard

Pave Benedikt XVI presenterer de mest innflytelsesrike kirkelige fedre og lærere fra det femte til det tolvte århundre: Benedikt, Anselm, Bernard og Gregor den store, for å nevne noen. 

kr 268
Grün, Anselm OSB:

FEMTI ENGLER FOR DIN SJEL

Fortsettelse av Anselm Grüns inspirerende bok "Femti engler for et år". Hver av bokens femti engler representerer en sjelekvalitet, som til sammen utgjør hele spekteret av menneskets potensial. 

kr 160
Fader Johannes (red.):

FILOKALIA

DE GAMLE FEDRENES LÆRE OM HJERTETS UAVLATELIGE BØNN. Ved siden av Bibelen er FILOKALIA den mest leste bok i religiøs russisk litteratur. Den har fått stor betydning for manges åndelige utvikling også her i Vesten. Oversatt og presentert av Fader Johannes. 

kr 240
Ruth, Elizabeth ODC:

FLAMMENDE LAMPER - daglige lesninger med St. Johannes av Korset

Et utvalg av Den hellige Johannes av Korsets utfordrende og inspirerende åndelige tekster. 

kr 329
John L. Allen Jr.:

FORFULGT - DEN GLOBALE KRIGEN MOT KRISTNE

Fra Irak og Egypt til Sudan og Nigeria, fra Indonesia til det indiske subkontinent er kristne i det tidlige 21. århundre verdens mest forfulgte religiøse gruppe. En av de mest respekterte journalister i USA, John L. Allen Jr., beskriver og analyserer. 

kr 99
Den luthersk-romersk-katolske kommisjon for kristen enhet:

FRA KONFLIKT TIL FELLESSKAP

Felles luthersk-katolsk minnemarkering av Reformasjonen, 2017. Rapport fra den luthersk-romersk-katolske kommisjon for kristen enhet. 

kr 289
Hauken, Aage OP:

FRA ØRKEN TIL PARADIS - gamle klostre i Egypt

Til Egypt reiser man vanligvis for å se pyramidene i nord, templer og graver i Luxor, Abu Simbel i syd. Pater Aage Hauken OP har foretatt en annerledes ekspedisjon i Egypt enn det turister vanligvis gjør. Han har dessuten ikke vært turist i det hele tatt, 

kr 259
Tornielli, Andrea:

FRANS - paven fra den nye verden

Hvem er pave Frans, historiens første pave fra det amerikanske kontinent? Hvordan forstår han sitt kall til å tjene Kristus, Kirken og verden? 

kr 200
Doornik, N.G. van MSC:

FRANS AV ASSISI - en profet for vårt tid

En klassisk biografi om et av verdens mest fascinerende mennesker gjennom tidene. Snart 800 år etter hans død er FRANS AV ASSISI ennå levende, blant katolikker og protestanter, blant troende og ikke-troende. 

kr 298
Frans av Assisi:

FRANS AV ASSISI SKRIFTER

Denne skriftsamlingen fra ordensgrunnleggeren, mystikeren og tiggermunken fra Assisi er rammet inn av en innføring i fransiskansk spiritualitet av fransiskanerpater Hallvard Thomas Hole. Vis antall  
Resultater 41 - 60 av 209

Kampanjeprodukter

BILLINGSMETODEN - for naturlig familieplanlegging

kr 200
BILLINGSMETODEN - for naturlig familieplanlegging

Metode for naturlig familieplanlegging uten bruk av kunstige hjelpemidler.

Sist oppdatert: 02:51 21.04.2019