• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size

Vis alle produkter


Avansert søk

Forfattere

Skriv ut

Pilegrim og reise feed

Sorter etter:

kr 289
Hauken, Aage OP:

FRA ØRKEN TIL PARADIS - gamle klostre i Egypt

Til Egypt reiser man vanligvis for å se pyramidene i nord, templer og graver i Luxor, Abu Simbel i syd. Pater Aage Hauken OP har foretatt en annerledes ekspedisjon i Egypt enn det turister vanligvis gjør. Han har dessuten ikke vært turist i det hele tatt, 

kr 298
Frans av Assisi:

FRANS AV ASSISI SKRIFTER

Denne skriftsamlingen fra ordensgrunnleggeren, mystikeren og tiggermunken fra Assisi er rammet inn av en innføring i fransiskansk spiritualitet av fransiskanerpater Hallvard Thomas Hole. 

kr 289
Hauken, Aage OP:

Jerusalems murer

Ny, spennende utgivelse fra St. Olav forlag! Pater Aage Haukens Jerusalems murer: Streiftog i Midt-Østen. Jerusalems murer går tilbake til studieopphold ved École Biblique i 1979 og 1981, men materiale fra senere opphold er også tatt med. 

kr 280
Hauken, Aage OP:

MED PAULUS I HELLAS - reiser i et kulturlandskap

Den som reiser i Hellas, følger ofte i Paulus' fotspor. En kulturreise i dette landskapet kan med fordel bruke den samme ruten som apostelen gjorde, som fører oss fra nord til syd. 

kr 289
Hauken, Aage OP:

MED PAULUS I ITALIA

I tilfellet Roma blir ofte vår leting og våre undersøkelser et mål i seg selv. Byen er så rik på fortidsminner at det å bevege seg i disse er i seg selv oppholdet verdt. Men det er Paulus vi ser efter, ikke byen som sådan ... 

kr 289
Hauken, Aage OP:

MED PAULUS I TYRKIA - reiser i en gresk-romersk verden

Å reise med Paulus i Tyrkia er en kulturreise med store utfordringer, historisk som geografisk. Vi møter jøder og romere, kristne og hedninger, ferdes til lands som til vanns - og møter en opplagt og kamplysten Paulus. 

kr 298
Hauken, Aage OP:

PÅ SPORET AV DE FØRSTE KRISTNE - fra Jerusalem til Roma

Vi ser i denne boken se nærmere på det nytestamentlige verdenskartet, og på de første kristnes bevegelser i dette gamle historiske terrenget. 

kr 260
Hauken, Aage OP:

ROMA OG DE FØRSTE KRISTNE - en bok om dyrets tall

Boken gir beretningen om kristendommens fødsel i Roma. 

  • «« Første
  • « Forrige
  • 1
  • Neste »
  • Siste »»


Vis antall  
Resultater 1 - 8 av 8
Sist oppdatert: 02:37 21.04.2019